fbpx
Tunnin yrityskauppakoulutus sinulle!

Yrityksen ostaminen

Kuvaus
Opetussuunnitelma

Älä tee kauppoja silmät kiinni, valmistaudu yrityksen ostamiseen huolellisesti. Me autamme sinua!

Yrityskaupassa on yleensä kyse merkittävästä hankinnasta tai elämäntyön myynnistä, älä tee sitä siis silmät kiinni. Yrityskaupassa pitää alusta saakka ymmärtää, mitä on tekemässä, jotta lopputulos olisi haluttu.

Valmistaudu yrityskauppaan hyvin, niin viet kaupat mahdollisimman sujuvasti ja riskittömästi maaliin. Yrityksen ostaminen -koulutus on sinulle, jos olet ostamassa yritystä, mutta et ole varma mitä on edessä.  Lue blogi artikkeli – Asioita yrityksen ostamisesta, jotka eivät ehkä heti tule mieleen.

Yrityksen ostaminen – verkkokoulutuksen sisältö:

Osa 1: Mitä myyjä sinulta edellyttää? Miksi yrityskauppaan kannattaa valmistautua? Yhtiömuodot, hälytyskellot, mitä huomioit! Kauppatapa, liiketoimintakauppa. Koulutus aukeaa ti 11.7.2023

Osa 2: Arvonlisävero, verohallinnon ohje, työsopimuslaki, kauppalaki, liikkeen luovutus, kauppalaki, osakekauppa, verotus, henkilöyhtiöt, tappioiden vähennysoikeus, kiinteistöt, henkilöstö, sopimukset, aiesopimus/esisopimus. 

Osa 3: Salassapitosopimus NDA, kauppakirja, vakuuksien merkitys, immateriaalioikeudet, huomioitavia asioita. 

Osa 4: Yrityskaupan rahoitus, myyjän antama rahoitus, earn -out, väliyhtiömalli, omien osakkeiden osto, arvonmääritys, tuottoarvo, käyttökatearvo, substanssiarvo (tasearvio), yhtiön arvo, verottajan malli, muita vaikuttavia tekijöitä. 

Hinta 79€ +alv.

(Arvonlisäverollinen hinta 97,96€)

Verkkokoulutus: Tämä koulutusmuoto on joustava ja tehokas. Oppiminen ei siis ole paikasta tai ajasta kiinni. Verkkokoulutus sisältää selkeän puolentoista tunnin mittaisen Powerpoint esityksen videoituna, jossa kouluttaja käy materiaalin läpi vinkein ja esimerkein. Käytössäsi kirjallinen aineisto ja mahdollisuus suorittaa kertaustentti. Koulutus on jaettu selkeisiin osa-alueisiin ja voit suorittaa sen haluamaasi tahtiin missä ja milloin haluat, vaikka osion kerrallaan. Koulutuksen pystyt suorittamaan tietokoneella sekä mobiililla. Tällä hetkellä suosittelemme käyttämään Google Chrome selainta.

Verkkokoulutuksen voit kuunnella esimerkiksi puhelimella autossa työmatkan aikana. Tämän helpommaksi ei sopimusasioiden oppiminen voi mennä.

Koulutuksen hinta: Verkkokoulutuksen arvonlisäverollinen hinta 97,96€ (alv. 18,96€)

Koulutuksen kesto: Koulutusvideon kesto on noin 1,5 h, lisäksi käytössäsi kirjallinen aineisto. Verkkokoulutus käytössäsi 2kk ensimmäisen koulutusosion aukeamisesta. 

Koulutuksen ostaminen: Valitset haluamasi koulutuksen, täytät tilaustiedot, jonka jälkeen valitset maksuvaihtoehdoista haluamasi (maksu pankkikortilla tai laskulla). Tilauksen valmistauduttua pääset kirjautumaan koulutusalustalle ja saat käyttöösi koulutusmateriaalin heti.

Kouluttaja:  Juha Tuominen KTM, lakiekonomi. 

Mikäli sinulla on kysyttävää verkkokoulutukseen liittyen, ota yhteyttä info@lakiekonomit.fi 

Tässä sinulle yrittäjä! Tiivis, mutta tehokas verkkokoulutus yrityskaupan tärkeimmistä vinkeistä ja opeista ostajan näkökulmasta.

Tervetuloa verkkokoulutukseen!

Opetussuunnitelma

 • 1 osa
 • 6 oppituntia
 • 1 koe
 • 0 tehtävää
 • kesto
Expand All
Yrityskauppa - ostajan näkökulma
6 oppituntia1 koe0 tehtävää
 1. Tervetuloa koulutukseen!
 2. 1. Yrityksen ostaminen
 3. 2. Yrityksen ostaminen
 4. 3. Yrityksen ostaminen
 5. 4. Yrityksen ostaminen
 6. Yrityksen ostaminen kertaustentti
 7. Koulutuspalaute

Deleting Course Review

Are you sure? You can't restore this back

Muut koulutukset

Yrittäjä, ota sopimukset haltuun

Sopimukset haltuun

 • Sopimus ja sen pääasialliset tehtävät
 • Mitä huomioida sopimuksessa
 • Sopimusohje käyttöön!
1h 30m
0
0
7
79.00
Osta
Yrittäjän lakiasita helposti ja omaan tahtiin

Alkavan yrittäjän lakipaketti

 • Sopimukset haltuun
 • Työntekijän turvallinen palkkaaminen
 • Pienyrityksen lakiasiat
4h 30m
0
1
12
199.00
Osta

Työntekijän turvallinen palkkaaminen

 • Mitä huomioida työsopimusta laatiessa?
 • Seuraava koulutus aukeaa ti 11.7.2023
1h 30m
0
6
5
79.00
Osta