fbpx
Sopimukset kuntoon

Sopimuspäällikkö ke 16.8.2023

Kuvaus
Opetussuunnitelma

Mitä huomioida sopimuksessa?

Miten tulee toimia jos sopimusta rikotaan?

Osaatko tulkita sopimustekstiä oikein?

 

Sopimukset ovat tärkeä tekijä yritystoiminnan riskien hallinnassa. Riskit eivät ole yksinomaan vältettävissä sopimusasiakirjoihin panostamalla, vaan laadukas sopimusriskien hallinta edellyttää myös sitä, että sopimuksia käyttävät henkilöt tiedostavat miten sopimusvelvoitteet muuttuvat ja miten sopimusriskit syntyvät. 

Jokaisessa yrityksessä tai kunnassa solmitaan lukuisia sopimuksia, kirjallisia tai suullisia. Suurimman osan näistä tekevät muut kuin juridisen koulutuksen saaneet henkilöt. Koulutus on hyödyllinen kaikille, jotka tekevät yrityksissä ja kunnissa tarjouksia, tarjouspyyntöjä, sopimuksia ja osallistuvat sopimusneuvotteluihin. Kaikkien organisaatioiden toiminta perustuu sopimuksiin. Hyvät sopimukset turvaavat liiketoimintasi ja ovat ensisijaista riskienhallintaa. Lue blogi artikkeli – Voiko sopimusta rikkoa kuka vaan?

Haluat ymmärtää sopimuksia, haluat ennakoida liiketoiminnan riskejä ja ennen kaikkea, haluat oppia käyttämään sopimuspohjia.

Ota sopimusasiat haltuun! Olet sitten yrittäjä, osto- tai myyntitehtävissä toimiva tai toimit johdon tehtävissä tai muissa tehtävissä, joissa käytät sopimuksia ja haluat edistää omaa sekä henkilökunnan osaamista. Kaikki tekevät sopimuksia.

Sopimuspäällikkö webinaarin sisältö:

Sopimukset, yleinen osa: Sopimus, sopimusten pääasialliset tehtävät, tausta ja tarkoitus, sopimuskohde, sopimuksen tulkinta, sopimusten muutoshallinta, sopimusten käyttäminen, sopimusaineisto, lainsäädäntö, sopimusoikeudelliset periaatteet, kohtuusperiaate, lojaliteettiperiaate, epäselvyysehto.

Sopimuksen tekeminen ja nimenkirjoitusoikeus: Sopimuksen syntyminen, yleiset sopimusehdot, tarjoussidonnaisuus, tarjous, virhe tarjouksessa, tarjouspyyntö, tilausvahvistus, sopimusneuvottelut, sopimuksentekorikkomus, oikeus edustaa yritystä, asemavaltuutus.

Sopimuksen irtisanominen ja purkaminen: Toistaiseksi voimassaoleva sopimus, määräaikainen sopimus, sopimuksen purkaminen, sopimuksen päättymisen jälkeen.

Sopimusrikkomukset ja vahingonkorvaukset: Myyjän vastuu kauppasopimuksissa, velvollisuudet, vahingonkorvausvastuu, sopimusvastuu, vastuu alaisen aiheuttamista vahingoista, välittömät ja välilliset vahingot, vahingonkorvausvastuu, vahingonkorvaus ja CISG, sopimussakko, korvausvastuun rajaaminen, vastuiden rajoittaminen, viivästys, ostajan vastuut, ylivoimainen este, liikavaikeus (Hardship), vaaranvastuu, omistusoikeuden siirtyminen, konkurssi ja sopimukset.

Saat käyttöösi myös laajan sopimusohje oppaan.

Koulutus ajankohta: ke 16.8.2023 klo 9.00–13.00 

Hinta 295€ +alv.

(arvonlisäverollinen hinta 365,80€)

Sopimuspäällikkökoulutus on antanut jo yli 2500 koulutuksen käyneelle varmuutta ja tukea sopimusasioiden kanssa työskentelyssä.

Webinaari: Koulutus lähetetään suorana, kouluttaja on livenä paikalla koko webinaarin ajan. Tilaisuudet ovat vuorovaikutuksellisia, pääset esittämään aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Mikäli haluat lähettää ennakkokysymyksiä, vastaa ennakkokyselyyn.

Koulutuksen jälkeen tallenne on käytössäsi 1kk.

Muista varmistaa tietokoneesi nettiyhteys sekä Teams toimivuus, hyvissä ajoin ennen webinaarin alkua.

Koulutuksen hinta: Webinaarin arvonlisäverollinen hinta 365,80€ (alv. 70,80€)

Koulutuksen kesto: Koulutuksen kesto 4h, aloitus klo 9.00. Koulutus päättyy klo 13.00.

Koulutuksen ostaminen: Valitset haluamasi koulutuksen, täytät tilaustiedot, jonka jälkeen valitset maksuvaihtoehdoista haluamasi (maksu pankkikortilla tai laskulla). Tilauksen valmistauduttua pääset kirjautumaan koulutusalustalle, täältä löydät koulutusmateriaalin webinaarin jälkeen. Voit tehdä tilauksen myös suoraan koulutusjärjestelyistä vastaavalle info@lakiekonomit.fi

Kouluttaja:  Juha Tuominen KTM, lakiekonomi. 

”Sopimuskoulutus on syntynyt omien kokemusten pohjalta. Toimin 2000- luvun alkupuolella palvelualalla yrittäjänä ja kohtasin pari hankalaa sopimusongelmaa. Lähes aina sain asioiden kanssa ammattitaitoista apua, mutta kukaan ei koskaan yrittänytkään kertoa miten asiat olisi voinut tehdä toisin. Tästä syystä lähdin aikoinaan lukemaan yritysjuridiikkaa ja sen pohjalta syntyi sopimuskoulutus.” -Juha

Tämän koulutuksen voit suorittaa myös verkkokoulutuksena! Siirry verkkokoulutukseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää verkkokoulutukseen liittyen, ota yhteyttä info@lakiekonomit.fi 

Kun sinulla on keskeiset sopimusoikeusvinkit ja -opit kasassa, pystyt hyödyntämään nämä kaikkiin yrityksesi sopimuksiin ja käyttämään sopimuspohjia itse.

Tervetuloa webinaariin!

Opetussuunnitelma

  • 1 osa
  • 1 oppitunti
  • 0 koetta
  • 0 tehtävää
  • kesto
Expand All
Tervetuloa koulutukseen!
1 oppitunti0 koetta0 tehtävää
  1. Tervetuloa mukaan webinaariin ke 16.8.2023!

Deleting Course Review

Are you sure? You can't restore this back