fbpx

Kuka teidän sopimukset laatii?

Sopimus on työkalu, jolla pyritään liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamiseen sekä tapa ennakoida ja hallita riskejä. Hyvän sopimuksen laatiminen vaatii siis sopimusoikeudellisen osaamisen lisäksi vahvaa liiketoiminnallista ymmärrystä. 

Meiltä löytyy näitä molempia.  

Sopimusten laatiminen tai niiden tarkistaminen käy vaivattomasti.

Käydään ensin yhdessä läpi tarpeenne ja tavoitteet sopimukselle, jonka jälkeen me laadimme sinulle sopimusluonnoksen tai annamme lausunnon jo valmiista sopimuksesta. Lähetämme luonnoksen sinulle kommentoitavaksi ja tämän jälkeen laadimme lopullisen asiakirjan.

Sopimukset laaditaan yrityskohtaisesti

Perehdymme aina tarpeeseen ja taustatekijöihin ennen sopimusluonnoksen laatimista. Suulliset ja kirjalliset sopimukset ovat yhtä sitovia, mutta hyvät kirjalliset sopimukset  tuovat varmuutta sopimussuhteeseen ja auttavat riskienhallinnassa ja saavuttamaan sopimukselle asetetut tavoitteet. 

Yrityksen sopimukset tarkistetaan

Liikesopimusriskit voidaan parhaiten välttää ennakolta, eli ennen niiden allekirjoittamista. Ota siis yhteyttä ennen kuin allekirjoitat. Tarkistamme sopimukset riskien ja vaaranpaikkojen varalta ja teemme perustellut muutosehdotukset. 

yrityksen sopimukset kuntoon

Esimerkkejä yleisistä sopimuksista,
joita laadimme tai tarkastamme

(SUOMI/ENGLANTI)

Ota sopimukset haltuun nyt!

Sopimuskoulutus

Sopimusvelvoitteet eivät useinkaan johdu yksin sopimusasiakirjasta, vaan merkitystä voi olla mm. sopimusosapuolten tosiasiallisella toiminnalla, sähköpostiviesteillä, tarjouksilla, neuvotteluaineistolla ja muulla sopimusaineistolla. Sopimukset haltuun verkkokoulutuksella varmuutta omaan osaamiseen sopimusasioissa.

Sopimusoikeus webinaari Teamsin välityksellä, verkkokoulutuksena tai räätälöitynä yrityksesi henkilökunnalle vaikka paikanpäälle. 

Liikeriskien hallinta - sopimukset

Sopimukset ovat tärkeä tekijä liikeriskien hallinnassa. Liikeriskit eivät ole yksinomaan vältettävissä sopimusasiakirjoihin panostamalla, vaan laadukas liikeriskien hallinta edellyttää myös sitä, että sopimuksia käyttävät henkilöt tiedostavat miten sopimusvelvoitteet muuttuvat ja miten sopimusriskit syntyvät.

Sopimusvelvoitteet muuttuvat monestakin syystä, eivätkä sopimusvastuut ole aina luettavissa yksin sopimusasiakirjasta. 

Onko suullinen sopimus sitova?

Vinkkejä ja neuvoja Youtube kanavallamme .

TUTUSTU VERKKOKAUPPAAMME

– Ennakoi liiketoiminnan riskit

TILAA UUTISKIRJE

Ota yhteyttä