fbpx

Sopimusluonnoksen tarkistaminen ja kommentointi

Sopimuksen tarkistamisprosessi

Lähetämme teille sopimustyyppikohtaisesti suunnitellun taustakartoituslomakkeen ja tarvittaessa pidämme myös teams- palaverin/ tapaamisen. Taustakartoituksilla selvitämme tavoitteenne sopimukselle sekä reunaehdot ja ennakoimme mahdollisia sopimusriskejä.

Luemme sopimuksen läpi ja annamme lausuntomme sopimukseen mahdollisesti sisältyvistä riskeistä sekä korjausehdotuksemme. Tarkistamme erityisesti mahdolliset näkyvät ja piilotetut riskit, vahingonkorvausrajoitukset sekä vastuiden näkökulmasta epäselväksi jäävät kohdat. Tarvittaessa annamme myös muita toimintaohjeita.

 

Huonokin sopimus sitoo. Edullisin sopimusriski onkin ennakolta estetty riski. Toisinaan riskejä ei voi poistaa kokonaan, mutta ne on kuitenkin hyvä tuntea. Tarkistusprosessissamme yhdistyy liiketoiminnan ja oikeudellisten asioiden tuntemus.

Taustakartoituksen ja strukturoidun asiakirjan laatimis-/ tarkistamisprosessin avulla pidämme palvelukustannuksen teille kohtuullisena. Lähetä meille tarjouspyyntö niin otamme sinuun yhteyttä.

Pyydä meiltä tarjous