fbpx

MEIDÄN TIIMI

Tiimissämme yhdistyy vahva oikeudellinen osaaminen yrittäjyys- ja liiketoimintaosaamiseen. Useinkaan kysymys ei ole yksin juridiikasta. 

On tärkeää myös ymmärtää taustatekijöitä, oli ne sitten liiketoimintaan tai henkilöstöön liittyviä. Esimerkiksi hyvä sopimus on sellainen, että se edistää liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamista, oikeudellisten näkökohtien lisäksi. 

Tiimiimme kuuluu myös sisaryhtiömme Suomen Lakitilitoimisto Oy:n väki. Lakitilitoimistosta saat avun mm. taloushallintoon ja palkanlaskentaan sekä taloushallinnon prosessien ja sisäisen laskennan kehittämiseen. 

Ota yhteyttä info@lakiekonomit.fi

Palvelut - liikejuridiikka

Yritysten sopimusten, liikejuridiikan, talouden sekä
yrityskauppojen asiantuntijayritys joka toteuttaa ja kouluttaa.

lakiekonomit kouluttaa

Juha Tuominen

toimitusjohtaja, Pääkouluttaja

KTM, lakiekonomi, HHJ
040 562 6407

Noora Kokkonen

yritysjuristi, OTM


040 180 3893

Hanna
Toivo

markkinointi- ja koulutus assistentti

044 9887 681

Jari Tuominen

Hallituksen puheenjohtaja

KTM,KM
040 569 2626

Yhteistyökumppanit - kouluttajat

Kouluta itsesi ja yrityksesi!

Ennakoi riskit ja näin turvaat liiketoimintasi. Koulutuksiin osallistumalla päivität omaa osaamistasi ja saat varmuutta tekemiseen. Ja muistathan kouluttaa koko yrityksesi henkilökunnan. Meiltä löydät yksittäiset koulutukset tai räätälöimme yrityksellesi koulutukset.

Sopimusoikeus, työoikeus, yrityskauppa, toimitusjohtajan laki, kaikki löydät verkkokaupastamme ja koulutuskalenteristamme.

Suomen Lakiekonomit kouluttajat

Olli
Välimäki

Tutkijatohtori, KTT

Olli on pitkään pankkiirina työskennellyt tutkijatohtori, joka on laatinut, tulkinnut ja tutkinut satoja rahoitussopimuksia. 

Ollin väitöskirjan aiheena oli rahoitussopimuksen kovenanttiohjaus, vakuuden arvioinnista kohti sopimusoikeudellisia riskienhallintamekanismeja.

Suomen Lakiekonomit- kouluttaja Lauri

Lauri
Railas

Asianajaja, OTT

Lauri on työskennellyt kansainvälisen kaupan oikeuden parissa erilaisissa tehtävissä jo usean vuosikymmenen ajan ja on osallistunut useiden kaupan ja kuljetusten työkalujen, kuten Incoterms-lausekkeiden, valmisteluun myös kansainvälisten työryhmien jäsenenä. 

Lauri on kirjoittanut aihepiiristä kirjoja opettaen alaa myös yliopistoissa.

Asianajotoimisto Railas Oy

Suomen Lakiekonomit- kouluttaja Nina (1)

Nina
Hamburg

Työ- ja organisaatiopsykologi, KTM

Nina on HR-alueen ja etenkin rekrytoinnin, psykologisten soveltuvuusarviointien, potentiaalin tunnistamisen, uravalmennuksen sekä esihenkilötyön kehittämisen ammattilainen.

Nina on työskennellyt 20 vuoden ajan niin mikro, pk- kuin kansainvälisen yrityksen HR-tehtävissä. Hänellä on laaja-alainen näkemys henkilöstökysymyksistä sekä yrityksen sisäisen managerin että ulkopuolisen konsultin roolissa. Yrittäjänä Nina on toiminut yli kymmenen vuoden ajan. 

TUTUSTU VERKKOKAUPPAAMME

Sopimuksen tai kauppakirjan laatiminen

Kiinteistökaupan kauppakirja

Pääomalainasopimus

TILAA UUTISKIRJE

Ota yhteyttä