fbpx

MEIDÄN TIIMI

Tiimissämme yhdistyy vahva oikeudellinen osaaminen yrittäjyys- ja liiketoimintaosaamiseen. Useinkaan kysymys ei ole yksin juridiikasta. 

On tärkeää myös ymmärtää taustatekijöitä, oli ne sitten liiketoimintaan tai henkilöstöön liittyviä. Esimerkiksi hyvä sopimus on sellainen, että se edistää liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamista, oikeudellisten näkökohtien lisäksi. 

Tiimiimme kuuluu myös tytäryhtiömme Suomen Lakitilitoimisto Oy:n väki. Lakitilitoimistosta saat avun mm. taloushallintoon ja palkanlaskentaan sekä taloushallinnon prosessien ja sisäisen laskennan kehittämiseen. 

lakiekonomit kouluttaa

Juha Tuominen

toimitusjohtaja, Pääkouluttaja

KTM, lakiekonomi, HHJ
yrittäjä
040 562 6407

Jari
Tuominen

Hallituksen puheenjohtaja

KTM, KM
yrittäjä
040 569 2626

Hanna
Toivo

markkinointi koulutusjärjestelyt
lakiekonomit liikeriskien hallinta
blogi

Yrittäjän ei tarvi olla juristi

Tuntuuko siltä, että liian monet lait ja kaiken maailman säädökset ja sopimukset määräävät mitä yrittäjän pitäisi tehdä ja miten toimia? Yrittäjäksi ryhtyminen..

Lue lisää »
yrityskaupan rahoitus
blogi

Yrityskaupan rahoitus

Yrityskaupan rahoituksessa on monta huomioitavaa seikkaa. Tärkeintä on tietysti saada rahoitus järjestymään. Melko harvoin ostaja maksaa itse koko..

Lue lisää »
esimiestehtävissä toimiville
blogi

Työsuhteen keskeiset ehdot

Työnantaja ja työntekijä sopivat työn tekemisestä työsopimuksella. Työsopimuslain mukaan työsopimus voi syntyä suullisesti, kirjallisesti tai sähköisesti…

Lue lisää »

TILAA UUTISKIRJE

Ota yhteyttä