fbpx

Verkkokoulutukset yrittäjälle

yrittäjällä on montaa asiaa hoidettavanaan ja kaikessa kiireessä sopimukset ja muut lakiasiat saattavat jäädä vähälle huomiolle.

Usein sopimus- ja lakiasiat ovat myös melko outoja ja niihin tarvitaan opastusta. Tämä on tärkeää siksi, että esimerkiksi sopimuksiin ja työsopimuksiin liittyy isojakin riskejä, jotka ovat kuitenkin usein vältettävissä, jos vaan tiedetään miten tulisi toimia.

Nyt tämä on tehty helpoksi!

Olemme laatineen sarjan helposti käytäviä verkkokoulutuksia. Koulutukset pureutuvat keskeisiin yrittäjän sopimus- ja lakiasioihin, ilman pykäläsulkeisia.

Sopimuspäällikkö

Jokaisessa yrityksessä tai kunnassa solmitaan lukuisia sopimuksia, kirjallisia tai suullisia. Suurimman osan näistä tekevät muut kuin juridisen koulutuksen saaneet henkilöt.

Sopimuspäällikkö verkkokoulutus on hyödyllinen kaikille, jotka tekevät yrityksissä ja kunnissa tarjouksia, tarjouspyyntöjä, sopimuksia ja osallistuvat sopimusneuvotteluihin. Kaikkien organisaatioiden toiminta perustuu sopimuksiin. Hyvät sopimukset turvaavat liiketoimintasi ja ovat ensisijaista riskienhallintaa.

Tässä laaja sopimuskoulutus sopimusasioiden parissa aloittaville sekä kokeneille varmuutta tekemiseen. 

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeo's privacy policy.
Learn more

Load video

VERKKOKOULUTUS

199€ 

Arvonlisäverollinen hinta 246,76€

Sopimukset haltuun

Mitkä ovat tärkeitä kohtia sopimuksissa ja miten sopimuksia tulisi käyttää?

Miten sopimus syntyy ja miten tulisi varautua muutoksiin?

Miten pyrkiä välttämään sopimuksiin liittyviä riskejä ja ongelmia?

Osana koulutusta saat myös kattavan kirjallisen sopimusohjeen, joka ohjaa sinua kohta kohdalta sopimusten kanssa jatkossakin.

VERKKOKOULUTUS

79€ 

Arvonlisäverollinen hinta 97,96€

Työntekijän palkkaaminen

Mitä kannattaa huomioida, kun palkkaat työntekijää ja teet työsopimusta?

Työlainsäädäntöä on pakko noudattaa, eivätkä velvoitteet ole juuri sen helpommat pienelle kuin suurellekaan yritykselle. Pitää siis tietää miten toimia.

Koulutuksessa saat vastaukset siihen mitä lakiasioita kannattaa huomioida, kun palkkaat. Saat myös asiantuntijoiden laatiman työsopimus- ja etätyösopimusmallin.

VERKKOKOULUTUS

79€ 

Arvonlisäverollinen hinta 97,96€

Yrittäjän lakipaketti

Lakipaketti on koulutus, mihin on koottu yhteen alkavan yrittäjän sopimuskoulutuksen, työntekijän palkkaaminen-koulutuksen sekä näiden lisäksi monta muuta alkavan yrittäjän riskienhallinnan kannalta tärkeää asiaa.

Mm. koulutuksen eri yhtiömuotojen ominaispiirteistä mm. yrittäjän vastuun näkökulmasta, sekä tietoa immateriaalioikeuksien suojasta, velasta ja vakuuksista ja liikesalaisuksien suojasta sekä hyvästä liiketavasta.

VERKKOKOULUTUS

199€ 

Arvonlisäverollinen hinta 246,76€

Yrityksen ostaminen

Harva ostaa yritystä montaakaan kertaa elämänsä aikana, jos se kuitenkin tulee eteen, niin mitä pitäisi ottaa huomioon?

Yrityksen ostaminen – koulutus avaa osakekaupan ja liiketoimintakaupan erot monelta eri näkökulmalta sekä muut tärkeät tekijät yrityskaupassa.

Näitä ovat mm. yrityskaupan sopimukset, verotus, kauppalaki, riskienhallinta sekä rahoitus ja arvonmääritys.

VERKKOKOULUTUS

79€ 

Arvonlisäverollinen hinta 97,96€

TILAA UUTISKIRJE