fbpx

Koulutukset yrityksille

Yrittäjällä sekä johdon tehtävissä toimivalla on montaa asiaa hoidettavanaan ja kaikessa kiireessä sopimukset sekä muut lakiasiat saattavat jäädä vähälle huomiolle.

Usein sopimus- ja lakiasiat ovat myös melko outoja ja niihin tarvitaan opastusta. Onkin tärkeää, että esimerkiksi sopimuksiin ja työsopimuksiin liittyy isojakin riskejä, jotka ovat kuitenkin usein vältettävissä, jos vaan tiedetään miten tulisi toimia.

 

Lakiakatemia auttaa – Nyt tämä on tehty helpoksi!

Olemme laatineen sarjan helposti käytäviä verkkokoulutuksia. Koulutukset pureutuvat keskeisiin yrittäjän sopimus- ja lakiasioihin, ilman pykäläsulkeisia.

Toimitusjohtajan lakikoulutus 2.0

Oletko valmis vahvistamaan oikeudellista osaamistasi ja varmistamaan yritystoimintasi kestävän perustan? Toimitusjohtajan lakikoulutus 2.0 on ainutlaatuinen tilaisuus yritysjohtajille syventää lakituntemustaan ja navigoida yritysjuridiikan viidakossa tehokkaammin.

Toimitusjohtajan lakikoulutus koostuu viidestä koulutuspäivästä, jotka kattavat yritystoiminnan keskeiset oikeudelliset alueet.

Ota yritystoiminnan lait haltuun ja varmista, että päätöksesi ovat oikeudellisesti kestävällä pohjalla! 

Koulutuksen hinta 2490€+alv., kun ilmoittaudut mukaan 30.6.2024 mennessä.

Koulutuksen norm. hinta 2990€ +alv. 24%.

VERKKOKOULUTUS

2990€

+alv. 24%

Sopimuspäällikkö

Jokaisessa yrityksessä tai kunnassa solmitaan lukuisia sopimuksia, kirjallisia tai suullisia. Suurimman osan näistä tekevät muut kuin juridisen koulutuksen saaneet henkilöt.

Sopimuspäällikkö verkkokoulutus on hyödyllinen kaikille, jotka tekevät yrityksissä ja kunnissa tarjouksia, tarjouspyyntöjä, sopimuksia ja osallistuvat sopimusneuvotteluihin. Kaikkien organisaatioiden toiminta perustuu sopimuksiin. Hyvät sopimukset turvaavat liiketoimintasi ja ovat ensisijaista riskienhallintaa.

Tässä laaja sopimuskoulutus sopimusasioiden parissa aloittaville sekä kokeneille varmuutta tekemiseen. 

You are currently viewing a placeholder content from Vimeo. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

VERKKOKOULUTUS

295€

+alv. 24%

Osakeyhtiön johdon vastuut ja velvoitteet

Asema osakeyhtiön johdon tehtävissä voi aiheuttaa henkilökohtaisen korvausvelvollisuuden yhtiölle aiheutuneista vahingoista. 

 

Usein hallitus koostuu vain yrittäjästä tai yrittäjistä itsestään, toki hallitukseen voi kuulua myös ns. ulkopuolisia jäseniä. Hallituksen kokoonpanosta päätetään yhtiökokouksessa. Mikäli hallitukseen kuuluu alle kolme varsinaista jäsentä, on hallituksessa oltava vähintään myös yksi varajäsen. Hallituksen jäsenten määrästä voidaan määrätä myös yhtiöjärjestyksessä

VERKKOKOULUTUS

295€ 

+alv. 24%

Talous, verot ja juridiikka yrittäjälle

Ota haltuun yrittäjyyden perusasiat, verot, talous ja hallitse riskit.

 

Oma yritys pystyssä, mutta kaikki yrittäjyyden kiemurat eivät ole vielä aivan selvää? Yrittäjyys on jatkuvaa oppimista. Siksi olemme luoneet kattavan verkkokoulutuksen, joka on suunniteltu erityisesti sinulle, yrittäjä. Ota haltuun perusasiat talouden, verotuksen ja juridiikan alueilla.

VERKKOKOULUTUS

295€ 

+alv. 24%

Yritysmuodon valinta on yksi ensimmäisistä askelista yritysmaailmaan astuessasi.
blogi

Yritysmuodon valinta

Kun suunnittelet yrityksen perustamista, yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä päätöksistä on yritysmuodon valinta. Tämä päätös vaikuttaa monin tavoin yritystoimintaasi niin verotuksessa kuin vastuukysymyksissä aina rahoituksen hankintaan asti.

Lue lisää »
Osakeanti on prosessi, jossa yritys luo ja myy uusia osakkeita kerätäkseen lisää pääomaa.
blogi

Osakeyhtiön rahoitus

Miten osakeyhtiön rahoitus voidaan järjestää? Osakeyhtiöllä on muista yhtiömuodoista poikkeavia rahoitustapoja. Lue lisää!

Lue lisää »
Mikä on osakeyhtiö? Yritysmuotona Osakeyhtiö
blogi

Mikä on osakeyhtiö?

Mikä on osakeyhtiö? Osakeyhtiö on oikeushenkilö, joka syntyy rekisteröinnillä. Oikeushenkilö tarkoittaa mm. sitä, että se on omistajistaan erillinen. Lue lisää tästä yhtiömuodosta.

Lue lisää »
Yrityskaupan rahoitus
blogi

Osakeyhtiön oma pääoma

Oma pääoma on yhtiön vakavaraisuuden mittari. Mitä enemmän yhtiöllä on omaa pääomaa suhteessa vieraaseen pääomaan, sitä vakavaraisempi yhtiö on. Mitä vakavaraisempi yhtiö on, sitä paremmin yritys kestää toiminnan kannattavuuden heilahteluja.

Lue lisää »

TILAA UUTISKIRJE