Yrityskauppa ei ole pikku juttu

Yrityskauppa ei ole pikku juttu, olit sitten ostamassa tai myymässä yritystä. Me tiedämme millaisia tunteita, odotuksia ja pelkojakin se voi herättää. Meidän palvelukonseptimme taustalla ovat kokemukset omien yritysten ostoista ja myynneistä, yrityskauppakonsultoinnin lisäksi. Tuttu juttu siis! 

Menestyksellisessä osake- tai liiketoimintakaupassa ei ole kyse vain oikeasta hinnasta. Valittu kaupankäyntitapa, verovaikutusten ennakointi, kauppakirjan ehdot tai hyvä ennakkotarkastus voivat merkittävästi vaikuttaa lopputulokseen. Olemme kumppanisi yrityskaupoissa, sukupolvenvaihdoksissa sekä muissa omistusjärjestelyissä yhtiömuodosta riippumatta. Palvelumme kattavat koko prosessin aina yrityksen arvonmäärityksestä kauppakirjoihin saakka.

Valmistaudu yrityskauppaan

Jos et ole yrityskauppojen asiantuntija, mutta olet ostamassa tai myymässä yritystä tai sen liiketoimintaa tutustu yrityskauppaan valmistavaan yrityskauppakoulutukseemme. Koulutuksen avulla voit jo alusta saakka ohjata itsekin yrityskauppaasi oikeaan suuntaan. Täältä voit tutustua myös artikkeliin osake- ja liiketoimintakaupan eroista.

KATSO VERKKOKAUPPAMME

Sopimuksen tai kauppakirjan laatiminen

Kiinteistökaupan kauppakirja

Pääomalainasopimus

TILAA UUTISKIRJE

Ota yhteyttä