fbpx

Olen toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta. Varsin varhaisessa vaiheessa totesin, että lakiapua saa, kun sitä tarvitsee. Kukaan ei kuitenkaan koskaan kertonut miten pitäisi toimia, jotta asiat sujuisivat ilman, että tarvitsee lakiapua. Nämä koulutukset on laadittu siksi, että osaisit huomioida jo ennakolta pahimmat sudenkuopat ja selviäisit ilman lakiapua, joka on usein myös varsin kallista.

Juha Tuominen – Suomen Lakiekonomit Oy

Ole askeleen edellä!

Yrityskauppakoulutus

Hyvä yrityskauppa ei koostu vain kauppahinnasta. Hyvä yrityskauppa on myös sellainen, että jälkikäteen osapuolten välille ei synny riitoja ja verorasituskin on kohtuullinen. Koulutuksessa verrataan myös osake- ja liiketoimintakaupan eroja. Asiaa tarkastellaan erityisesti osakeyhtiöiden ja henkilöyhtiöiden näkökulmasta mutta myös toiminimien. Koulutuksessa tarkastellaan myös sukupolvenvaihdosluovutuksia ja niiden verotusta. Koulutus ei korvaa asiantuntija-avun käyttämistä yrityskaupoissa mutta auttaa valmistautumaan yrityskauppaan.

295€ +alv.

koulutukset suomen lakiekonomit

Työsopimuspäällikkökoulutus

Koulutus antaa perustyökalut esimiestyön juridiikkaan sekä työaika- ja työaikajoustojen suunnitteluun. Koulutuksessa käsitellään myös työsuhteen erityistilanteiden hoitamista, kuten irtisanomista tai rekrytoinnissa huomioitavat asiat. Koulutus sisältää paljon oikeustapaesimerkkejä. 

295€ +alv.

koulutukset suomen lakiekonomit

Sopimuspäällikkökoulutus

Jokaisessa yrityksessä tai kunnassa solmitaan lukuisia sopimuksia, kirjallisia tai suullisia. Suurimman osan näistä tekevät muut kuin juridisen koulutuksen saaneet henkilöt. Koulutus on hyödyllinen kaikille, jotka tekevät yrityksissä ja kunnissa tarjouksia, tarjouspyyntöjä, sopimuksia ja osallistuvat sopimusneuvotteluihin. Kaikkien organisaatioiden toiminta perustuu sopimuksiin. Hyvät sopimukset turvaavat liiketoimintasi ja ovat ensisijaista riskienhallintaa.

295€ +alv.

koulutukset suomen lakiekonomit

Osakeyhtiön johdon vastuut ja velvoitteet

Koulutuksessa käsitellään osakeyhtiön hallituksen ja toimitusjohtajan vastuun muodostumista ja sen hallintaa sekä yhtiön päätöksenteon juridiikkaa. Koulutus laaditaan erikseen myös kuntayhtiöille, jossa huomioidaan kuntalain vaatimukset.

295€ +alv.

koulutukset suomen lakiekonomit

TILAA UUTISKIRJE