Olen toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta. Varsin varhaisessa vaiheessa totesin, että lakiapua saa, kun sitä tarvitsee. Kukaan ei kuitenkaan koskaan kertonut miten pitäisi toimia, jotta asiat sujuisivat ilman, että tarvitsee lakiapua. Nämä koulutukset on laadittu siksi, että osaisit huomioida jo ennakolta pahimmat sudenkuopat ja selviäisit ilman lakiapua, joka on usein myös varsin kallista.

Juha Tuominen – Suomen Lakiekonomit Oy

Ole askeleen edellä!

Yritysneuvojan lakikoulutus
349,00 euroa / etäkoulutus

Yritysneuvojan lakikoulutus on tarkoitettu kehitysyhtiöille, uusyrityskeskuksille, tilitoimistoille, yrityshautomoille ja muille uusia yrittäjiä neuvoville tahoille. Koulutuksessa tarkastellaan sopimuksia, yritysjärjestelyitä, kilpailuoikeutta ja muuta yrityksiä koskevaa lainsäädäntöä neuvonnan näkökulmasta.

Tulevat koulutukset:

 
  • Yritysneuvojan lakikoulutus TEAMS 3.2.2022 klo 9.00–13.00

Yrityskauppakoulutus
349,00 euroa/ etäkoulutus

Hyvä yrityskauppa ei koostu vain kauppahinnasta. Hyvä yrityskauppa on myös sellainen, että jälkikäteen osapuolten välille ei synny riitoja ja verorasituskin on kohtuullinen. Koulutuksessa verrataan myös osake- ja liiketoimintakaupan eroja. Asiaa tarkastellaan erityisesti osakeyhtiöiden ja henkilöyhtiöiden näkökulmasta mutta myös toiminimien. Koulutuksessa tarkastellaan myös sukupolvenvaihdosluovutuksia ja niiden verotusta. Koulutus ei korvaa asiantuntija-avun käyttämistä yrityskaupoissa mutta auttaa valmistautumaan yrityskauppaan. 

Tulevat koulutukset:

  • Yrityskauppakoulutus TEAMS 16.12.2021 klo 9.00–12.00
  • Yrityskauppakoulutus TEAMS 20.1.2022 klo 9.00–12.00

Työsopimuspäällikkökoulutus
349,00 euroa/ etäkoulutus

Koulutus antaa perustyökalut esimiestyön juridiikkaan sekä työaika- ja työaikajoustojen suunnitteluun. Koulutuksessa käsitellään myös työsuhteen erityistilanteiden hoitamista, kuten irtisanomista tai rekrytoinnissa huomioitavat asiat. Koulutus sisältää paljon oikeustapaesimerkkejä. 

Tulevat koulutukset:

  • Työsopimuspäällikkö TEAMS- koulutus 9.12.2021 klo 9.00–13.00

Voit tehdä Työsopimuspäällikkökoulutuksen myös Non-Stop – verkkokoulutuksena

Sopimuspäällikkökoulutus
349,00 euroa/ etäkoulutus

Jokaisessa yrityksessä tai kunnassa solmitaan lukuisia sopimuksia, kirjallisia tai suullisia. Suurimman osan näistä tekevät muut kuin juridisen koulutuksen saaneet henkilöt. Koulutus on hyödyllinen kaikille, jotka tekevät yrityksissä ja kunnissa tarjouksia, tarjouspyyntöjä, sopimuksia ja osallistuvat sopimusneuvotteluihin. Kaikkien organisaatioiden toiminta perustuu sopimuksiin. Hyvät sopimukset turvaavat liiketoimintasi ja ovat ensisijaista riskienhallintaa.

Tulevat koulutukset:

  • Sopimuspäällikkö TEAMS-koulutus 13.12.2021 klo 9.00–13.00

Voit tehdä Sopimuspäällikkökoulutuksen myös Non-Stop – verkkokoulutuksena.

Osakeyhtiön johdon vastuut ja velvoitteet
349,00 euroa/ etäkoulutus

Koulutuksessa käsitellään osakeyhtiön hallituksen ja toimitusjohtajan vastuun muodostumista ja sen hallintaa sekä yhtiön päätöksenteon juridiikkaa. Koulutus laaditaan erikseen myös kuntayhtiöille, jossa huomioidaan kuntalain vaatimukset.

Tulevat koulutukset:

Sopimuspäällikkökoulutus (tilauskoulutus)
1290,00 euroa

Sopimuspäällikkökoulutus asiakkaan tiloissa järjestettynä tai Teams- koulutuksena. Koulutuksen sisältö on Sopimuspäällikkökoulutuksen vakiosisältö. Matkakulut laskutetaan erikseen. 

Sopimuskoulutus – yrityskohtainen
Alk. 2490,00 euroa

Yritys- tai kuntakohtainen sopimuskoulutus. Koulutus pitää sisällään sopimuspäällikkökoulutuksen räätälöitynä asiakkaan toimintaympäristöön soveltuvaksi. Koulutuksen sisältö sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Koulutus voi sisältää myös ennalta sovittujen ongelmatilanteiden läpikäyntiä tai tiettyjen sopimustyyppinen käyttämistä. 

Koulutuksen kesto on 4 koulutustuntia. Hinta sisältää koulutuksen suunnittelun ja yksilöinnin. 

TILAA UUTISKIRJE